Limburgs Museum logo

Info & bezoekVerhalen
Francisco Lekatompessy 3 BLUT

0 verhalen

BINNENKORT: Cisco Lekatompessy - 3BLUT

Molukker, Indonesiër & Nederlander


Selamat pagi.

Identiteit is een waardevol goed. Vooral in een wereld waar globalisme de nieuwe status quo is terwijl hyperindividualiteit en community-building hand in hand lopen. Het is geen wonder dat deze generatie vol met verwarring en bijbehorende vragen zit.

 

Begrip is de fundering wanneer je iets goed wilt bouwen, en jij zelf bent het belangrijkste gebouw in de stad genaamd jouw leven. Als je wilt weten wie je bent denk ik dat je het beste kan beginnen met jezelf ontleden zodat je leert hoe je jezelf in elkaar kan zetten. Onderzoek waar uit jij bent gemaakt, in het nu.

Het project: “3BLUT” is een research & opinie werk waarin ik letterlijk vragen stel aan mijn etniciteiten om mij verder te verdiepen in de historie en actualiteit van mijn afkomst en identiteit. Hiervoor reis ik naar het Molukse eiland Ambon, naar Java in Indonesië en Limburg in Nederland. Dit project sluit ik af met een schilderij collectie die fungeert als het overkoepelende gedachtegoed.

Dit werk zal de komende maanden steeds meer aanvulling krijgen. Zie het als een reis door vragen heen, in een open mindset, naar een plek van nieuw perspectief. Met dit werk stel ik vragen aan delen van mijzelf. Gerepresenteerd door mensen buiten mijzelf. Verbonden door datgene wat alle culturen in mij verbindt. Welkom. Ik hoop dat u de warmte ontvangt van een horizon die constant breder wordt.

“Begrip is de fundering wanneer je iets goed wilt bouwen”

Wie is Cisco Lekatompessy

Klik hier voor zijn Biografie

Biografie
Limburgs Museum logo

Links

Over Ons Limburgs MuseumContactLimburgs MuseumPrivacy verklaring

Nieuwsbrief Ons Limburgs Museum

Blijf op de hoogte van de laatste verhalen:

Deel je verhaalSteun Ons Limburgs Museum

Sponsoren:

© Limburgs Museum 2024